MUSTI

Musti vauvana vajaa 3 viikkoa. Nätti kuin sika pienenä. ;)

Kugelblitz Aika Makee

"Musti"


Syntynyt: 30.1.2014

Emä: Ida vom grey Power
Isä:  + Aufruhr Control IPO3  
Musti on vihdoinkin tullut kotiin. Pieni musta narttu, joka kulkee joka paikkaan häntä pystyssä, eikä liukkaat tai epätasaisuudet sitä pelota. Rennosti se menee menojaan, vähän liiankin itsenäisesti. Automatkan nukkui, eikä ole voinut pahoin muutenkaan nyt autossa.

Musti saalistaa yllättävän hyvin ja ketterästi ollakseen vasta 8 viikkoinen pieni pentu. Se todellakin puree lujaa kiinni noin pieneksi ja repii yllättävällä voimalla lelua. Musti myös turhautuu nopeasti, jos se ei heti saa tahtomaansa asiaa oli se sitten lelu, kulkusuunta tms. silloin kuuluu kyllä kiukkuinen rähinä. Musti onkin nyt saanut lempinimekseen "raivorusina", koska se niin äänekkäästi osoittaa heti mieltä.

Kuitenkin yksinoloon se tottui heti. Ei sitä haittaa maata erillään laumasta, vaikka pääsisikin toisten luo. Ei huutoja, kiljumisia mitään. Suorastaan pelottavan helppoa. 

Kontaktia se ottaa kivasti ihmiseen, vaikka tykkääkin peuhata Kodan kanssa. Musti viihtyy ihmisen sylissä ja paijattavana eikä kynsien leikkuukaan ole ollut mikään ongelma. Se pitää kehuista ja silityksistä.

Todella kivan oloinen pikku narttu, joka kantaa kokoajan suussa jotain tai repii tai riuhtoo tai no tykkään. Tämmösiä kun olis kaikki koirat... vielä. Saa nähdä mitä tosta kasvaa ja saanko sen kasvatettua niinkuin haluan. Kun vaan nyt olis terve.Terveys:

Näyttelyt:

Tulokset:

Musti karvan vajaa 8 vko

Musti karvan vajaa 8 vko

Musti karvan vajaa 8 vko

Musti karvan yli 7 vko

Musti 20.2.14 Kolme päivää vajaa 3 viikkoa


Musti 20.2.14 Karvan vajaa 3 viikkoa