tiistai 1. huhtikuuta 2014

Musti on tullut kotiin

No niin vihdoinkin Musti tuli kotiin ja on nyt ollut kotona jo viikon. Valitettavasti itse vaan sairastuin, niin ei kauheasti ole jaksanut päivitellä tai ylipäänsä tehdä mitään, mutta eiköhän se tästä.

Koda otti uuden tulokkaan vastaan todella hyvin. Ihan hämmästyin kuinka hyvin, kun Koda on välillä vähän sellainen poliisi, että saapi olla tarkkana.

No onneksi sillä Koda on leikittänyt Mustia ja ottanut sen puremia vastaan jne. kun itse olen ollut vuoteessa lepäämässä. Välillä on tilannetta rauhoteltu ja Musti ollut eri huoneessa, kun Koda. Tosin meillä se meni niinpäin, että Koda oli sitä mieltä, että hän ei ole saanut vielä omaa leikkiannostaan, niin Mustin täytyy vielä leikkiä hänen kanssaan. Jep jep.

No pikkuhiljaa olo tästä paranee. Ehkä sitä kohta jaksaa jotain Mustinkin kanssa puuhastella ja jotain sille opettaakin. Nyt toistaiseksi vain ollaan ja yritetään lepäillä.

Mutta vaikka Musti varsinainen energiapakkaus tänttähäärä raivorusina onkin, niin on se suloinen ja mä niin pidän siitä. Ja mikä parasta noi kaksi tulee niin hyvin toimeen keskenään. Nyt niillä on seuraa toisistaan mitä toivoinkin. Saas kuitenkin nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :)


1 kommentti:

  1. We are s happy to see such a happy puppy photos. Looks like they are doing so well together. That last photo is just our favorite. Thanks for sharing. Have a great day.
    World of Animals

    VastaaPoista