lauantai 7. huhtikuuta 2012

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Kyllä on ihanaa, kun nyt ollaan taas päästy Kodan kanssa oikein kunnolla treenaamisen makuun.

Päälajissamme kehitymme kokoajan valtavasti, niin koira kuin kädetön ohjaajakin ja ehkäpä vielä pääsemme joskus kisaamaankin. Toivossa on hyvä elää. :)

Sitten myös humppalajimmekin on ottanut askelia eteenpäin. Kodalla on ruvennut tulemaan vauhtia ja menohaluja ja ehkäpä minunkin ohjaaminen on hiukan selkiytynyt? Sopis ainakin toivoa. :p

Agilityn parissa pääsemme molemmat kaahottamaan pois stressiä, kun pistämme menemään esteitä ihan sama missä järjestyksessä tai mitenpäin vaan. Tyylillä ei ole niinkään väliä vaan sillä, että päästään juoksemaan rataa mahdollisimman kovaa. Välillä meinaan kompastua esteisiin tai koiraan, mutta joka kerta se on vain hauskaa ja naurusta ei meinaa tulla loppua. Ihan selkeästi nyt on jotain kolahtanut Kodankin päässä, niin hyvin se tänään meni agitreeneissä ja kivaa oli. Meillä oli hyvä porukka siellä treenaamassa ja kaikilla oli hauskaa. :D

 Tässä muutamia Kodan tyyli näytteitä.

Rata oli kaverin rakentama ja siinä oli paljon kaikkia hienouksia, mutta me mentiin vähän lyhennettyä rataa ja hypättiin suoraan, eikä kiertäen tai valssaten. 

Koda tulee miljoonaa esteen yli..

(Välissä ja alussa oli kyllä muutama este eikä vain yhtä ja pari putkeakin löytyi radaltamme).

 ..esteeltä putkeen..

..putkesta taas esteelle..

ja esteestä yli!

Meillä oli kyllä niin hauskaa ja Koda oppi menemään myös sellaisen pussiputkenkin. Ei mitään ongelmia.

Kiitos mahtaville agikavereille kuvista, seurasta jne. Teidän kanssa on niin upeeta humpata. :D

Kodan lenkki- ja agikaveri. Ihana Irma staffi. :)
Irma on melkoinen menijä agissa ja aivan varmasti Irmasta vielä kuullaan agirintamalla. :)

Eipä tässä muuta kuin nauttikaa keväästä koirienne kanssa ja menestystä tämän kauden tavoitteisiin kaikille koirille ja omistajille. :)

2 kommenttia: