torstai 29. maaliskuuta 2012

Fillari naftaliinista

Jees, vihdoinkin lumet ovat sen verta sulaneet, että päästiin Kodan kanssa aloittamaan pyöräily. :)

Meillä on täällä paljon hyviä pehmeitä reittejä sekä varaa valita pituuksia. Tästä se taas alkaa jes. Ihanaa.

Ensimmäinen fillarireissu oli maanantaina. Aloitettiin varovasti ravaten. 6,6km, josta vaan 3,5km päästiin kunnolla ravaamaan. Muut osiot kävelytin Kodaa, koska oli asfalttia.

Tiistaina mentiinkin jo sitten vähän reilu 4km ravaten. Hyvin alkaa olee tiet sulat, siis ei asfaltit.

Aloitetaan tällai varovasti, kunnes päästään taas vauhtiin.


Mehän pyöräilemme fleksissä useimmiten. Koda pääsee sillä vähän spurttailemaan ja se on kyllä kaikin puolin pätevä vehje meidän fillarointiin. On meillä toki valjaat ja springerikin, mutta pääasiassa fleksissä mennään ja Koda ei vedä, jolloin itsekin saan liikuntaa. :)

2 kommenttia:

  1. Voi ku oon kade, haluun myös päästä pyöräilemään Hipan kanssa! Täällä on hiekkatiet vielä ihan jäässä, joten ei auta kuin odotella niiden sulamista ja kuivumista.

    VastaaPoista
  2. :) Joo tääl alkaa ole tosi mukavasti noi kävelytiet sulana. Mä itse rakastan fillarointia ja niin tuntuu Kodakin tykkäävän. Meil on niin mahtavia reittejä täällä. Monesti poljen johonkin mettään, missä sitten vielä 1-2h samoillaan ja poljetaan takaisin.

    Meiän vakio hyvä nopee reitti on just toi 4km tai jos haluu vähän ekstraa ni siitä saa 5km hiekkatie reittii. Ilta yöt on parhaimpia aikoja, kun silloin voi Kodaki juosta niin lujaa kuin haluu ja mä yritän sinnitellä perässä. ;) Valosal mennään rennosti fleksissä tai joskus valjais ja springeris. :)

    VastaaPoista