torstai 10. kesäkuuta 2010

Agiliitoa

Koska itse en osaa vain olla, vaan kaikkee pitää tehdä ja kokeilla ja katsoa mistä tykkää, koira tai ohjaaja, niin sanoista tekoihin ja suuntasin auton nokan kohti agikenttää. Agility on aina minulla ja aiemmillakin koirillani ollut se rentouttava laji. Tyyliin tee mitä haluat, kunhan teet vauhdilla ja ennen kaikkea nautit siitä.

No koska Koda nyt kuitenkin on vasta vaavi, niin en nyt sitten viitsinyt vielä ottaa keinulautaa tai jyrkkää A-estettä, mutta esteitä, kepit, putkea ja jopa puomia piti kokeilla. Ja eikun sanoista tekoihin.

Esteet laitettiin tietysti kaikista korkeimmalle ja vieläkin vähän korkeammalle.. eli tein okserin hypyistä, kun aattelin, että se alin tasokin on aika korkealla.


Kepit olikin yllättävän vaikeita.. ohjaajalle, ei niinkään Kodalle. Kun ei millään muistanut sitä hyvää tapaa opettaa, mutta menihän se näinkin. (Vieläkunkuvaajaoisollutoisellapuolella)

Putki oli pala kakkua lyhyenä ja meni Koda pitkän mutkalla olevankin putken.

Puomillekin Koda meni ensin ihan hyvin, sitten alkoi huojuminen vähän jännittää ja kun jalatkin välillä harhautu puomin ohi.


Mutta siitä sitten kaikki unohtu, kun nakin perässä pääsi menemään. Tosin kyllä mä kokoajan huolehdin, ettei se pääse sieltä putoamaan. Pienempi kokoista kun on vähän helpompi pysäytellä tai tukea, kun jo aikuista, joka menee ja räyhkää. :)


Otettiin vähän viesti treeniäkin eli parikertaa sai juosta ehkä 6m matkan ihmiseltä toiselle tasaisella nurtsilla.

Illalla mentiin vielä tottis treeneihin ja Koda oli ihan kivassa viretilassa. Oikein onnistunut päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti