lauantai 21. syyskuuta 2013

Lutra Lutra

vaiko Rapa Ripa?

Koda on kyllä sellainen mutamäyrä vesilutraaja, ettei paremmasta väliä. Se varmaan selviytyis aavikollakin, koska jotenkin se aina löytää jostain vettä.

Tänään oltiin Vieheen alias Puuhkan kanssa metsälenkillä ja kas, koko metsähän oli täynnä lätäköitä, vesiojia, suota, kalliolammikoita sekä metsämönkijäuria, joissa oli paljon pitkän matkaa vettä. Näissä kaikissahan oli pakko käydä lutraamassa ja juoksemassa rallia.

En taas muistanutkaan millaiseen kuntoon tuo koira itsensä saa, kun se pääsee vapaasti toteuttamaan itseään. Hetki meni kotona kylpyhuoneessa sitä suihkutellessa. Sitä cacan (mullan, ravan) määrää oli pirullista pestä ja hinkata pois. Koda niin rakastaa vedessä lutraamista, läträämistä, juoksemista, makaamista ja leikkimistä. Ei ole kyllä helppoa olla silloin koiranomistaja, mutta mitäpä sitä ei tekisi rakkaan lemmikkinsä eteen.

Pitäsköhän harkita jonkinnäköistä kurapukua? Auttaisikohan se edes vähän siihen, ettei Koda olisi niin jumalattoman pjaskanen möyriessään näissä ah, niin ihanissa mutavellilätäköissä?

No jokatapauksessa tässä muutamia huonoja kännykuvia lenkkimme varrelta. "Parhaimmista" hepuleista tai mutalillulätäköistä en saanut kuvia tai sain, mutta niissä näkyy vain suttua, vai olikohan se sittenkin Koda?

Koda hepuloi löytämällään polulla mikä oli pitkän matkaa täynnä vettä. Siinä se veti rallia veden roiskuessa pitkän aikaa edestakaisin. No kiva, että edes jollain meistä oli kivaa. Viehehän ei voinut itseään kastella, vaan se seurasi juosten penkereellä Kodan menoa ja haukkui. :)


No osasivathan noi kaksi kahjoa hetkeksi rauhoittuakin.

Oikein hyviä syyskelejä kaikille ja nautitaan näistä syysmaisemista vielä kun voidaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti