sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kapuloita jäljelle

No jotainhan oli ruvettava tekemään, kun Koda rupesi vaan imuuttamaan jälkeä ja kepeistä viis. Päätin ruveta kepittää Kodaa ja laitttaa kapuloita jäljelle.

Nyt rakennetaan kuulkaa niin idioottivarma systeemi, jotta ei jää enää keppejä mettään. Ruvetaan ihan alusta rakentaa, niinku arvokisoja ajatellen tätä hommaa. Vähemmästäkin kuulkaa sisuuntuu, ku alkaa sapettaa helkkarin hyvä jälkikoira, joka ei kuitenkaan ilmaise keppejä. Niinku sanottu, niin nyt aletaan keskittyä niihin keppeihin ja janoihin, siis jäljelle lähetyksiin.

Tänään Koda ajoi taas hyvän jäljen (ääs oolweisss), mutta nyt se lisäksi ilmaisi keppejäkin ja mä pääsin myös kouluttamaan sitä jäljellä kepeistä. Meinas mennä parin kepin ohi, mut sit taas teki omat ratkasut ja alkoi kepit löytyy! Jes! Ja hoksasin nyt, et mitä mun täytyy tehä, jos se meinaa ruveta imuuttaa tai viipottaa tukkaputkella. Oli kyllä niin hyvä jälkitreeni tänään, että. :)

Iso kiitos jäljenpolkijoilleni!

PS. GPS on muuten oikeasti todella kätevä. Mun täytyy vissiin hommaa semmonen, ni saan pituudet yms. jutut näkyviin ja tiedän vieraassakin maastossa mistä tuun ja minne meen. Hitsi sen kanssa oli kiva tehdä jälkeä. Tein siis toiselle koirakolle jäljen. En itse Kodalle. :)

Koda janalla. Hyvin eteni rinnettä ylös suoraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti