sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Lunta tulvillaan

Vihdoin ja viimein saatiin lunta, vaikka mä en siitä erityisemmin pidäkään.

Paljon ollaan agiliidetty ja keinu alkaa olee hyvällä mallilla, kun vihdoin saatiin siihen apuja. Samoin kepitkin alkaa pikkuhiljaa sujumaan. Tää on niin raskasta, kun joutuu tollasta nippeli nappeli juttuu opettelee, ettei millään viitsis. Tuntuu, että koko aika menee vaan tyyliin yhteen esteeseen. Se kadottaa sitä hauskuutta, minkä takia alettiin ylipäänsä agii talvisin tuhertaa. Ens kerralla omalla vuorolla, niin ei tehdä kyllä yhtään ns. tekniikka harjoitusta vaan juostaan vaan niin maan kerpeleesti rataa. :D Muuten tästä ei nyt taas tuu mitään.

Kuva: Tiina Hovi
 Kodan kanssa ollaan harjoiteltu keppejä.

Eli agiliidetään edelleen säännöllisesti. Jos vaikka ens kevääseen mennes ois kepit hanskassa, ni vois alkaa kattoo hyppyratoja. Tai sitten vaan säädetään edelleen. Laji on kyllä ihan kokonaan vienyt mukanaan. Tässä alkaa vaan suuruuden hulluus iskee, kuten pitäis saada oikeen kokoista kenttää, et pääsis rakentaa juostavia ratoja ( mulle ei koiralle :D ) ja sais kunnolla kokeilla tehdä rataa. 

Kodahan on nyt oppinut lukemaan mua ja ensimmäisen kerran suorittaa tuntematonta rataa ihan käsittämättömän hyvin. Sit jos otetaan toistoo, ni se rupee keksii omiaan. Hassu otus. :D

Videota ei edelleenkään ole. Ehkä jokukerta saan aikaiseksi, että koko rata kuvattais. Viimeistään kisoissa, toivon.

Ollaan myös osallistuttu erilaisiin pikkujouluihin ja viettoihin. On ollu todella mukavaa tavata uusia ihmisiä ja koirastella heidän kanssa. Kiitoksia teille, myös näistä kuvista.Meillä oli kivaa ja Koda nautti.  :)

Kuva: Tiina Hovi
Koda tokoilee shelttien keskellä. Yllä paikalla makuu. Otettiin vähän muutakin. On mulla kyllä niin taitava ja mukava koira. Se on niin perushelppo ja tottelevainen.

Kuva: Tiina Hovi
Koda niin tohkeissaan mukana menossa. :)


Vihdoinkin tännekin on satanut lunta. Nyt voidaan aloittaa talviset harrastus jutut, mitä on jo ooteltukin, kuten hangessa juoksu, vetohiihto jne.

Koda tänään pellolla lumesta nauttimassa.

Uus aluevaltaus ollaan tehty kelkkailun merkeissä. Ostin Kicksparkin ja sen avulla ollaan nyt tuolla ulkona jalkakäytävillä potkuteltu menemään. On muuten mainio vetopeli. Suosittelen lämpimästi ja hankijalakset myös jos yhtään vedätys kiinnostaa.

Tähän astihan me ollaan Kodan kanssa vetohiihdetty talvisin, mutta se meneminen laduille ja jos eivät olekaan pitäneet siitä huolta, niin vaikka se on kivaa, niin se on ollut aika vaivalloista. Mutta tolla potkukelkalla voi mennä viilettää missä vaan. Aivan mahtava peli. :)

Kuvia ei tästäkään harrastuksesta ole, koska yksin potkutellessa on hiukan paha yrittää kuvia ottaa.

Mä luulen, että tosta tulee meiän tän talven hitti, vaikka varmasti tullaan myös hiihtämään.Nautitaan nyt vielä tästä lumesta, kun sitä ei ole liikaa ja pakkastakin sopivasti. Tehdään talvesta mukavampi, kun harrastellaan talvisia lajeja. Mulla kun tuppaa ole mentaliteetti talvi tuli ja unille. Ehkä se tästä. Uuden hallikulttuurin myötä kun voisi lähteä vaikka talvisin tokokisailemaankin.. mutta kattotaan nyt. Ehkä sit kevväämmällä. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti