sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulu on taas

Ollaan lenkkeilty tuolla pakkashangessa ja tuon tyyppinen lumi on jotenkin Kodalle se juttu. Se on ihan käsittämätöntä miten pieni saksanpaimenkoiranarttu voi saada lumesta sellaisia hepuleita. Sitä touhuilua katsoessa ei voi kun tulla hyvälle tuulelle ja vaikka itseään jo palelisi, niin ei vaan voi lähteä kotia kohti, kun näkee miten toinen nauttii lumessa hyppelystä. Eikä siihen edes tarvita muita kaveri koiria, vaan se onnistuu hyvin itsekseenkin, vai mitä sanotte näistä kuvista?

Wuhuu..
Jeii..

Kodan bravuurit on hypyt lumihangessa. Yllä olevasta kuvasta näkee, että edellinen loikka on kuvan ulkopuolella. Mä oon joskus yrittänyt kuvata niitä loikka lumihangessa, mutta toistaiseksi en ole onnistunut.


Lunta silmille..

Mitä? Tää on ihan parasta loikkia hangessa keppi suussa.

ja taas mennään..

Koda raivaa omaa uraa.

Koda todella nauttii saadessaan juosta keppi suussa umpihangessa. Jos keppiä ei ole, niin se käy äkkiä hakemassa jostain sellaisen ennenkuin mennään pellolle, että pääsee kepin kanssa hepuloimaan. Polullahan se ei juurikaan pysy, mutta suotakoon se nyt anteeksi. :)

Mä tässä itse odottelen, että pääsisin kicksparkkailemaan. Kelit on ainakin ihan täydelliset siihen ja nyt jouluksi sopivasti hiljenee (taitaa kaikki olla jossain maalla sukuloimassa), niin voisi mennä rauhassa tuolla kävelyteitä pitkin.  Se on meinaan todella pätevä väline, ainakin tämä max koko, mutta yksi puute siinä on, nimittäin kello. Se puuttuu, millä varoittaisi edellä kävelijöitä, jotta täältä tullaan. Polkupyörissähän sellaiset on ja sais kyllä olla tässä kelkassakin. Nyt joutuu huutelemaan, notta anteeks, voisitteko väistää ja kiitos. No on se noinkin toiminut, mutta kivempi ois kello, mitä jo kauempaa kilkuttelis. Ehkäpä tässä talven aikana saan kuvia siitäkin. Todella kivaa se meinaan on. Suosittelen kokeilemaan.

Joo siis koirakavereiden kanssa ollaan kanssa vietetty aikaa, yksi oli hoidossakin ja Koda ja Irma niin nauttivat toisistaan. Leikkivät aamusta iltaan ja illasta aamuun.

Vielä meillä oli agility vuorokin tässä lauantaina ennen joulua. On se kyllä mukavaa, kun on tuollainen rentouttava humppa vuoro. Jotain tekemistä talvellakin. Lähinnä juostiin rataa tai no minä, aika heikosti mutta kuitenkin ja kokeilinpa pari kertaa ihan vitsillä keppejä ja jei.. -Koda osas ne! Tai no silla alkaa olee jo ihan selkee haju/ajatus siitä hommasta. Jes, oli kyllä niin hieno fiilis, vaikka tokikin tuosta on vielä pitkä matka oikeaan osaamiseen. :D

Suttuisia agikuvia, otettu taas videosta. Mutta ajattelin näin, että jahka vuosi vaihtuu, niin voisin ruveta pistämään meidän videoitakin näytille. Ne eivät missään nimessä kuvasta taidokasta agiin panostuvaa harrastamista, vaan juuri sitä mitä ne ovat. Hauskaa ja rentouttavaa säheltämistä. :D

Mutta nyt onkin hyvä rauhoittua joulun viettoon ja nauttia upeasta talvikelistä, lumesta, ruoasta, joululauluista, kuusen tuoksusta, ruoan tuoksusta ja kaikesta mahdollisesta.

Koda ottaa rennosti, kun mä kaivan joulukoristeita esiin.
Tällä välin tahdomme toivottaa oikein hyvää joulua aivan teille kaikille. Nautitaan tästä ajasta.

Minä tahdon kiittää kasvattajaa vielä oikein mahtavasta koirasta, jonka kanssa on oikeasti niin mukavaa olla, elää ja harrastaa. Elämä on ollut jopa niin helppoa ja miellyttävää, että oikea todellisuus koiran kanssa elämisestä on kyllä kadonnut. Harvoin saa terveyttä, luonnetta ja kauneutta samaan pakettiin. Kiitos.

Kiitos myös Kodalle, että olet niin äärettömän fiksu koira, joka oppii ja tekee asioita kuin itsekseen.

Vuosi on ollut hieno ja muutama koulutustunnuskin tuli, kuten BH ja JK1. Osa tavoitteista jäi tältä vuodelta saavuttamatta, mutta katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Kuitenkin hieno vuosi kaiken kaikkiaan.

Me ollaan saatu uusia kavereita ja harrastuksia.

Ensi vuodeksikin on paljon odotettavaa. Tästä on hyvä jatkaa, mutta nyt joulun viettoon. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti