maanantai 2. joulukuuta 2013

Kasvattajaleiriä eli tottissemmaa

Ihan mieletön viikonloppu oli!

Kasvattaja oli järjestänyt kasvateilleen tottelevaisuus leirin, jonne Koda tietysti meni harjoituskoiraksi. Mukava lämmin halli ja taitava tottelevaisuuskouluttaja, niin mikäs siinä oli olla tuttujen ja uusienkin kasvattajan koirien omistajien kanssa. Tunnelma oli renti ja mukava, niinkuin aina.

Kouluttajaa on kyllä pakko kehua. Mieletön koiranlukusilmä ja taito kertoa asiat vielä selkeästi niin, että tällainen tyhmempikin alkaa asioita ymmärtämään, kun ratakiskoa tarpeeksi kauan väännetään. Mikä parasta, niin koska kouluttajan koulutustyyli on myös niin samanlaista kuin omanikin, niin ei voi kuin nauttia tästä etuoikeudesta oppia ja saada vinkkejä.Mehän saatiin Kodankaa oikein sopivaa vinkkiä treenaamiseen. Back to basics eli paluu perusteisiin/perusasioihin. Meillehän se sopii, koska se tarkoittaa sitä, että me voidaan treenata kotona olohuoneessa pikkuaskelin lämpimässä koko talvi. Ei huono. ;) Varsinkin, kun mä itse en ole niin innostunut treenaamaan tottista talvella hangessa (no okei, nykyään on halleja, mut silti). Talvella kuuluu nukkua tai jos ei nuku, niin pikaseen vaan käydä ulkona (ellei ole hiihtämässä/kelkkailemassa tai raivaamassa polkuja metsään) ja katsella lumen satamista maahan ikkunasta sohvalla maaten. :P

(Tähän piti tulla Kodan pentutottiskuvia olohuoneesta, mutta tää nyt ei suostunut toimimaan, niin olkoon).

Mutta siis oli kyllä ihan mieletön anti ja leiri. Iso kiitos tästä kasvattajalle! Hyvin oli järjestetty ja vielä ruoat päälle. Tosi upeeta oli ja oli kiva nähdä koiransa sukulaisiakin sekä vaihtaa kuulumisia niin tuttujen kuin tuntemattomienkin kanssa.

KIITOOOS!!!

Koda ja minä tullaan varmasti taas, kun näitä järjestetään! :)))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti