maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulun odotusta

Ihanaa ei vieläkään lunta!


Tiedän, tiedän, moni ei tätä kestä, mutta musta on ihanaa kun ei tarvitse tarpoa metrin hangessa, kolailla aamusin lunta ja putsata autoa. Mä rakastan näitä mustia talvia. Metsissä on mukava kävellä, autolla pääsee helposti kivoihin paikkoihin mihin talvisin ei aurata teitä, fillarilla voi edelleen vedättää ja tehdä lenkkejä myös pidempiä, on lämmintä ei tartte palella ja metsäjälkeäkin voi vielä treenata, siis ihan täydellistä!

:)

Nyt on kaikki treenit mukamas tauolla eli otetaan rennosti, vedätetään vähän jos siltä tuntuu, treenataan mitä jaksetaan ja odotetaan joulun tuomaa lomaa. Tämä vuosi on lopuillaan ja nyt on hyvä hetki lepoon sekä uuteen nousuun.

Tänä vuonna mitään tavoitteita ei saavutettu ja harmia toi myös Kodan silmäsairaus. Onneksi kävin kuvauttamassa, niin saatiin lääkkeet ja ajoissa hoitoa noihin silmiin. Harmittaa edelleen tuo tuloksettomuus, mutta ehkäpä ensi vuosi on sitten tajunnan räjäyttävä vuosi tuloksissa tai sitten ei ole.

Suunnitelmia ensi vuotta varten on vähän tehty, mutta saa nähdä mitkä niistä jaksetaan toteuttaa. Kivahan ois tehä vaikka mitä, mutta tarttis sitten varmaan vähän treenatakin. :P

Nyt humputellaan talvi agilitii ja ei, en meinaa edelleenkään osallistua kisoihin tässä lajissa. Tää on meidän se "ainut" rentohauskanpitolaji. :D

Vetoa harrastetaan kans koko talvi, joko fillarilla tai kelkalla/suksilla. Ehkä mennään kisoihin ehkä ei.

Kattellaan ja kuunnellaan kevättä. :)

Nyt nautitaan näistä keleistä ja arvuutellaan mitä saadaan joululahjaksi. Herkuttelua on ainakin tiedossa.

Nyt on hyvä alkaa hiljentyä ruoan ääreen ja nauttia siitä monin eri tavoin. ;)

Hyvää joulun odotusta teille kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti