maanantai 25. helmikuuta 2013

Talvikauden jännitys tiivistyy..

Olenhan puhunut miten olen hurahtanut tähän vedättämiseen ihan totaalisesti?

Tänä talvena on kaikenlisäksi ollut paljon hyviä päiviä milloin on voinut vedättää ja nyt kun talvi alkaa tehdä loppuaan ja kaikki jalkakäytävät ja tiet on hiekotettu ja osalla kävelyteistä näkyy jo asfalttia, niin olenkin siirtynyt suksiin kelkan sijasta.

Haaveena oli, että saadaan molemmat nautittua talvisista keleistä ja lisäksi samalla saataisiin hyvää liikuntaa. Muutakin kuin vain itsekseen ojassa hyppely ja risujen, keppien, puiden tai runkojen repimistä..

 

tai koirakavereiden kanssa juoksemista, mikä toki sekin on todella hyvää liikuntaa..mutta kaipasin itsellenikin jotain hauskaa liikunta muotoa. Sellaista missä pääsisis kovaa (kuten fillaroinnissa), mutta se ei tuntuisi liikunnalle. Toisinsanoen en huomaisi liikkuvani, kun nauttisin siitä niin paljon.

No sitten sain kicksparkin ja se oli menoa.. talvi olikin ihan erilainen maailma kuin aiemmin. Näin kaiken ihan eritavoin.. sitä se potkuttelu hulluus teettää.

Jo pidemmän aikaan olen haaveillut osallistuvani Kodan kanssa vetohiihtokisoihin. Viime vuonna ne olivat muistaakseni jossain Hämeenlinnan tienoilla tai peräti Hämeenlinnassa.No sinne ei sitten vielä ns. ehditty mukaan ja tänä vuonna oli tarkoitus osallistua, mutta kisat olivatkin Imatralla. Pitkään mietittiin, mutta lopulta tultiin tulokseen, ettei meistä kukaan jaksa enää sunnuntaina kisojen jälkeen sieltä takaisin ajaa. Liian raskasta.

No vetohiihdot taisi tältäkin talvelta jäädä, kunnes..

Jumantsuikka, nehän järjestää Keravalla epävirallisen vetokisan! No pientä yllytyshullun poikasta oli ajatuksisa havaittavissa ja vot.. sain vielä kaverinkin yllytettyä Kodankaa hiihtämään ja nyt se on sitten tehty.

Ensi sunnuntaina on Kodan ensimmäiset vetohiihtokisat! Täytyy sanoa, että kyllä jännittää jo nyt.

Luojan kiitos mulla on koira, joka todellakin jakaa tämän mun vetoharrastushulluuden kanssani. :D Välistä tuntuu, et nää sakemannit juoksee paremmin, ku huskyt. No ei nyt oteta niin kirjaimellisesti.. kunhan täs vitsailen.

Mutta kyllä jännittää. Tästä tää meidän ura aukenee. Ens vuonna mennään jo sit tukka putkella näitä vetokisoja. Tarttee hommaa hiihtäjä ja jos itte osallistu potkuttimella ni siihen pitää asentaa viel jarru, et pääsee VUL:n kisoihin treenaa/kisaa ja sit pittää vissiin lisenssikin hommaa.. kaikkee sitä rupeekin humputtelee, kun vanhaksi elää.

Nyt yritetään ottaa lunkisti ja toivoo, et Kodan kunto kestää, ei sattuis haavereita ja päästäis sunnuntain kisoihin pitää hauskaa ja ehjänä maaliin. :) Kirjottelen sit kuin kävi. Herttinen pitää muistaa ladata video ja kamera ja jaiks.. niin paljon täs on nyt muistettavaa yms., kuten makkara raha. :D

Toivottakaa onnea meille ja et kaik menis hyvin ja ois hauskaa.

Jännityksen lisääntyessä.. että pitikin ihan viel näin talven loppumetreil.. miten mä nukun loppu viikon..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti