torstai 3. tammikuuta 2013

2013 Welkam :)

Ihanaa olla lomalla.

Uusi vuosi tuli ja meni. Eipä se sen koommin eronnut muistakaan päivistä, ehkä vähän enemmän speciaali herkkuja olin ostanut itselleni. Koda lähinnä nukkui, paitsi kun herätin sen syömään.

Nyt on vuosi aloitettu tottistreeneillä ja ihan kivassa tilassa Koda on tottista tehdessä. Paljon on tosin vielä työmaata, mutta nyt tuntuu, että saatiin tuota seuraamista vähän paremmin kohdilleen. Jos se ei edistä ja poikita, niin se rupee itsenäisesti tekemään jääviä liikkeitä. Tässäpä sitä työmaata sitten koko täksi vuodeksi riittääkin.. puhumattakaan, että noutoja pitäis treenata ja eteenmenoa ja.. huoh, seisomista liikkestä. No onpahan tekemistä. :)

Sivu
Kodahan tuppaa vähän ennakoimaan ja lähtee heti liikkeelle, kun mäkin lähden ja alkaa siis välittömästi edistää. Nyt vähän harjoiteltiin malttia ja sitä oikeaa kohtaa..

Vähän se edistää
Pikkusen se tuppasi olemaan edessä ja hivenen aukeamaan, joten muutama korjaus..

No nyt Koda seuraa
No saatiinhan Kodakin seuraamaan muutaman korjauksen jälkeen oikeassa kohdassa. Eikä edes auennut.

Vielä kun tän tilan sais säilytettyy tän vuoden kokeisiin oli ne sitten toko tai pk-kisoja, ni ois niin hienoa, mutta vaikka nyt sain taas hyviä keinoja ja neuvoja, niin itseni tuntien, niin ei mene kauaa, kun Koda taas iloisesti poikittaa edistäen. Kun nyt vaan malttais.
Maahan
Paikallaolosta en oo huolissani, mut liikkeestä maahan menoa ja seisomista pitää treenata, sekä noudot ja esteet ja eteenmeno ja et se hiton seuraamisvire pysyis koko kisan ja ettei Koda ennakois tai lähtis taas ampumisesta kohti ampujaa. Nooh, ehkä se tästä hissukseen, ku treenaa vaan. :)

Ja kai sitä voi vähän sinnepäinkin tottiksella kisata? Jos vaan saatais tulokset kasaan, ni fiilattais sit mestaruuskisoissa, jos tulis tarve taistella voitosta, eiks nii? :D 

Pääasia meillä on kuitenkin se, että Koda osais ees noi liikkeet jotenkin, et mä pääsisin kisaamaan. Hitot pisteistä, kuha saadaan ees tulos. X)


Sitten treenien jälkeen lähdettiin velipoika Terrin kanssa metsään juoksemaan.

Terri ja Koda.. siitä se lähti taas..

ja eikun kirivät vaan vauhtia.
Voi sitä vauhdin ja hyppelyn määrää.

Kodallekin teki hyvää päästä juoksemaan ja remuamaan oman kokoisensa koiran kanssa. Välillä aika rajunkin näköistä leikkiä, ääntä ja menoa ja sitten hetki taas läähäteltiin ja eikun juoksemaan.

Oli kiva kävellä ja katsoa miten koirat nauttivat toisistaan. :)

Kiitos treeni- ja lenkkiseuralle.


Kyllä se kuulkaa tästä vielä vuosi suttaantuu tai lähtee kulkemaan. Toivotaan menestystä, iloa ja terveyttä kaikille ja nautinnollisia hetkiä koko vuodeksi. :)


3 kommenttia:

  1. Millons tuut uudestaan? Mul on taas aamuvuorot 3viikko ni sillo vois aamulla taas halleilla :)

    VastaaPoista
  2. No pjaska, ku miul alkaa taas nää vakityöt, ni en pääse enää aamuisin.. paitsi hiihtolomal? Sillon voisin tulla! :)

    VastaaPoista