maanantai 23. tammikuuta 2012

Koda 2 Vee!

Rinsessa kainaloinen eli Koda on nyt tänään virallisesti 2-vuotias.

Aamu alkoikin sitten possun korvalla ja onnen toivotuksilla. Lisää herkuttelua seurasi ja päivä oli myös hyvä lopettaa samoin kuin se oli aloitettukin eli possun korvalla. ;) Välissä käytiin tekemässä tunnin mittainen lenkki pellolla koirakaverin kanssa juosten. Kiitos Irmalle hankijuoksu seurasta. Sää oli fantastinen.

Tulihan sitä sitten myös yritettyä ottaa Kodasta virallista 2-vuotis kuvaa. No tässä kaikki mitä sain irti. Mä en tajuu, miten toi koria osaa aina vääntäytyä ton kameran edessä. Siitä vaan ei saa kunnon edustuskuvaa. :D


Yritin pyytää Kodaa seisomaan paikoillaan, että saisin yhden hyvän seisomakuvan. Äsh, ei sitten. Ei o pakko, jos ei taho, mut istua vois.. Just. Miten Koda saakin taivutettua ton päänsä vinoon ja killitettyä ihan hassusti?  :D


No Edustakoot tämä vasemman puolimmainen kuva nyt sitten Kodan virallista 2-vuotis kuvaa.

Olosuhtett kauniille kuvalle oli kuitenkin maksimaaliset, kun töihin lähtiessä oli pimeää ja töistä tullessa oli pimeää ja koira, joka ei halua poseerata, sekä joka vähän aikaa sitten oli vielä kalju, tiputettuaan turkkinsa. Onneksi se on jo saanut turkkiaan takaisin, kun kunnon lumetkin tuli. Vielä tosin näkee, että turkki on alkutekijöissään. Mutta se on nyt juuri niin ihanan pehmeä ja tuuhea. Jahka se pääsee täyteen mittaansa, niin Kodasta tulee taas tumma. Eturinnuksestakin näkee, että "nokisuus" lisääntyy jahka turkki kasvaa. :)


Onnea vielä kerran niin mahtavalle koiralle, jonka kanssa on niin vaivatonta ja helppoa elää, sekä harrastaa. Parempaa en olisi voinut toivoa. <3 :)

3 kommenttia:

  1. Jokohan tää kommentin lähettäminen nyt onnistuisi.. Eli onnea ja paljon rapsutuksia 2 vuotiaalle kaunokaiselle :)

    VastaaPoista