sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Ensimmäinen päivä!

No niin, vuosi on taas onnistuneesti vaihtunut! Tänään on siis 1. tammikuuta 2012.

Täysillä kohti vuotta 2012 ;)


Hieno kuura maassa loi vähän talven tuntua ja ajattelin, että nyt saan Kodasta hyviä kuvia kauniilla taustalla.

Mä taas unohdin, että eihän tolla elukalla ole edes karvoja tällä hetkellä. Pari hassua kaula-/poskihaituvaa, mitkä vielä sinnittelevät kiinni. Se on siis pikemminkin luokiteltavissa kalju kojootti luokkaan, kuin edustaviin tuuhea turkkeihin. 


Eikä Koda oikeastaan koskaan malta olla ihan paikoillaan. Vaikka se aluksi istuisikin ryhdikkäästi, niin kuin varkain se vääntää itsensä hyvin huomaamattomasti mitä ihmeellisimmille mutkille. Vaikea sanoa yrittääkö se omasta mielestään hyvin poseerata vai onko se todennut, että niin pääsee nopeasti kuvaustilanteista pois, kun hyviä kuvia ei vain tahdo saada otettua, kun koko koira on mutkalla.

Koda poseeraa mutkalla istuen. Mitä tähän muka voi sanoa? 

Mitäpä noihin Kodan poseerauksiin mutkalla voi sanoa? -Istu suorassa?! -Älä käännä tai kierrä sitä kaulaa/kroppaa mutkalle! -Pitäisitkö pään suorassa ja katsoisitko kameraan?

Onneksi saatiin sitten vahingossa myös ihan kiva kaverikuvakin.

Teppo ja Koda 1.1.2012 talvitunnelmissa.

Pidän tämän kuvan talvisesta tunnelmasta, kun kuura kuitenkin peittää maan ja auringon hiipuessa horisontintaa, saa se koirat värittymään taustaansa vasten niin kauniisti. Lämpimän sävyiset koirat kylmää taustaa vasten. Aivan ihana otos.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti