torstai 6. tammikuuta 2011

Vuosi 2011!


No vuosi on nyt vaihtunut. Eipä tyttönen mitään välittänyt raketeista, vaikka niitä ulkona näkikin. Hauskempaa oli pomppia lumeen ja takaisin. Sisälläkään ei paukut haitanneet. Iltaruoka syötiin ja sitten jo nukuttiin. Itseäni sitävastoin alkoi jo paukuttelu häiritsemään. Vanhuus ei tule yksin ;).

Kodan suuriin hupeihin kuuluu hyppääminen hankeen kaulaan asti ja sieltä takaisin ponnistaminen. Se saa siitä ihan hirveitä kicksejä, kuten kuvasta näkyy. (Kuvien laatu vaan nyt on huono, zorge).Koda rakastaa lumeesa peuhaamista ja juoksemista. Se pää on vain tungettava syvälle lumeen.

Sitten onkin hyvä saada hillittömät hepulit :DJa vähän juosta..Uuden vuoden kunniaksi päätin sitten, että on aika kokeilla mitä Koda tykkäisi hiihtämisestä.
Sopivasti Kodallakin näytti olevan tylsää ja ihan kuin se olisi suorastaan kaivannut, jotain uutta ja jännittävää tekemistä.

Kodalla oli tylsää.

Ei muuta kuin sukset ja sauvat kainaloon ja menoksi.

Aluksi Koda vähän katteli, kun mä ähisin ja puhisin välineiden kanssa. Ei ihan mennyt monot kiinni suksiin kuin elokuvissa.Sitten se huomasi suksien kärjet, mitkä kivasti liikkuivat. Jestas sitä riemun ja hepuleiden määrää, kun Koda syöksähteli mun suksien kimppuun.
Sopivin väliajoin se hyppäsi penkalle ja syöksyi sieltä taas puremaan mun suksia. No ei se mitään. Helpompaa ne syöksyt edestäpäin oli torjua, mutta Koda päätti sitten, että takaakin päin voi yrittää käydä suksiin kiinni. Siinä vaiheessa aika tiukasti sitten käskytin ja kerroin, että on kaikille mukavempaa jos nyt kuitenkin menet siellä edessä juosten. :)

Pari tuntia meillä siellä pelloilla meni hiihdellessä. Koda juoksenteli, kun mä yritin räpiköidä. Vielä en viittinyt laittaa sitä vetämään. Tarkoitus olisi sitten ensi talvena. Nyt luodaan hyvää fiilistä, että ens talvena vedetään sitten niin maan kerpeleesti. ;) Ni mun ei tartte hiihtää.

Sujuhan se sit lopulta.
Että näin meillä on aloitettu vuosi 2011. Tästä on hyvä jatkaa. :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti