sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Tammikuun viimeinen viikonloppu

No niin.
Koirille koittivat ruokajuhlat, kun "mummi" tuli kylään. "Mummihan" on valistunut kaupassakävijä. Tärkeää on ostaa suomalaista ja eettisesti oikein kasvatettua tai tehtyä ruokaa tai tavaraa. On tietysti hyvä, että näistä asioista tiedotetaan, että ihmiset osaisivat valinnoillaan vaikuttaa ehkäpä jopa koko maailman hyvinvointiin.

Arvostan suuresti "mummin" tekemiä valintoja sekä huomioita siitä mitä ja miten hän ostaa tuotteensa. Itsellänikin tuo piirre tulee esiin ostaessani kananmunia. Vähintään vapaan kanan kananmunia, mutta mielellään luomua.

No mummi tuli todella käymään ja toi koirilleni isot ruokakassit. Sillä täytyyhän sitä nyt herkkuja "pienille" tuoda. Ja täytyyhän niitä antaa niille, että saavat herkutella ja nauttia. Kokkaushan yhdessä on mukavaa ja maisteleminen siinä sivussa.

Tässä on vain pieniosa siitä mitä kaikkea ne saivat ja herkuttelivat. Kissanruokakalafilepalojen lisäksi ne saivat broileria, partaäijäjugurttia, luomukylmäpuristettuaöljyä, luomusisäfilenautaa, luomukanamunia, marjoja, kinkkua ja juustoa.

Tämän lisäksi koirani saivat myös oman normiruokansa, joka on nappulaa ja broilerin lihaa.

Kyllä oli kaikilla tyytyväiset ilmeet, kun oltiin hyvin syöty ja herkuteltu koko ilta.

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti