keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Musti tulee kotiin

No niin..

Kovasti on nyt pentua odotettu saapuvaksi ja nyt lopulta päätin laittaa tähän muutaman kuvan tulevasta pennusta, kun kerran tiedän jo mikä pennuista tulee kotiin.

Tässähän tämä on. Musti halusi tulla kotiin.

 Ensin Musti tosin halusi päästä prinsessa pedille

Musti ei vielä päässyt itse prinsessa sänkyyn.

Mullehan ei pitänyt tulla isoa koiraa vaan sheltti ja jos nyt jostain syystä iso koira tulisi, niin sen aika olisi ollut ehkä kolmen vuoden päästä. Ja jos nyt jostain syystä saksanpaimenkoira tulisikin niin ei nyt ainakaan mustaa tule. Mä en ole koskaan erityisemmin pitänyt siitä väristä...

No tuli iso koira, saksanpaimenkoira ja vielä musta. Ei vaan voi minkään, kun äänet kerran käskee. Onneksi sentään sukupuoli vielä pysyi nartussa. :D 

Musti vaan halusi tulla kotiin niin voimakkaasti, joten täytyyhän Mustin silloin päästä kotiin. :)

Musti siis on tyttö saksanpaimenkoira ja vielä joudun jonnin aikaa odottelemaan, että tuon tomeran neitokaisen saan kotiin. Mä oon niin myyty tolle pikkuselle tänttähäärälle.

Mustihan on alusta lähtien ollut ensimmäisten joukossa juoksemassa joka paikkaan. Äänekäskin se on, kun jokin ei mene niinkuin neiti haluaisi. Joka paikkaan se on tuntunut ehtivän, kun olen ollut sitä katsomassa. Musti myös kantaa, repii ja puree kaikkea mahdollista. Viimeksi se raahasi mun kengät eteiseen. Huvittavan näköistä se oli,  sillä mun kenkä oli miltein Mustin kokoinen, mutta hyvin tuo kenkä tuntui nousevan. Siksi toisekseen Musti puriessaan esim. mun kättä tuppaa herkästi sitomaan tassuillaan.

Ja mä kuvittelin saavani helpon pikkukoiran, joka hipsuttaa mun jaloissa ja ei vaadi sen enempää panostusta ( tai samanlainen helppo isokin koira kävisi/olisi haaveissa :P ). No kai se vissiin pitää nyt orientoitua, että kunnollinen panostus Mustin tapakasvatukseen täytyy nyt sitten tehdä.


Musti 

Musti vihjas remmillä, että voisi jo tulla kotiin. ;)

Musti löysi jostain remmin ja lähti raahaamaan sitä eteiseen. Pieni vihje, jotta Musti olisi jo ollut valmis tulemaan kotiin. Mäkin oisin ollu valmis.. ;) Harmi, ettei Mustin ikä vielä riitä siihen. :)


 Musti löysi narulelun

Musti vei narulelun äkkiä pois näkyvistä

Tässä on muuten ensimmäinen asia mikä korjataan, kun Musti tulee kotiin. Nimittäin se, että lelua ei tarvitse omia itselleen ja juosta se suussa karkuun vaan on mukavaa tuoda se omistajalle. Tosikon kanssa tämä oli myös ensimmäinen asia johon panostin. Mikään muu ei ole raivostuttavampaa kuin koira joka juoksee jotain suussa miljoonaa toiseen suuntaan.

 Mikä kroksi? Ei muffa olfe krfoksia suuffa.

Musti the touhutäti keksi kokoajan jotain mikä voisi olla suussa tai mitä voisi kantaa, repiä tms. :DIhan vaan tässä lepäilen, enkä mitään tuhoa. ;)

No mut eihän tällaiselle nassulle voi muuta kuin lässyttää ja leperrellä, kun se napottaa silmiin. <3 p="">

Musti on seurallinen ja haluaa syliin.

On se vaan niin äärettömän suloinen pieni. tuskin maltan odottaa, että pääsen taas pennun kanssa säätämään ja sähläämään. Kodakin saa vihdoin kokoisensa kaverin. :)
Mustia alkoi vähän väsyttämään.

Huoh, vielä pitäis jaksaa malttaa odottaa. Miten tää aika tuntuukin matelevan, kun jotain odottaa. 

Varmasti tulee vielä kuvia Mustista ennekuin paljastan enemmän, kuten nimen jne. Mennään nyt näillä kuvilla ja tiedoilla toistaiseksi, että Musti tulee taloon. Tuo pieni musta saksanpaimenkoiratyttö.

Sitten saammekin seurata Kodan ja Mustin tempauksia ja eloa.


2 kommenttia:

 1. Sulle kävi sitten samoin, kuin itselleni vajaa vuosi sitten, se pentu vain kuului tiettyyn paikkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin pääs käymään. :D Eikö oo kauheeta, kun ei yhtään voi päättää omasta elämästään? ;)

   Tosin samalla lailla mulle kävi Tosikonkin kanssa. Olin aina sanonut, että bokseria ei tähän talouteen tule eikä ainakaan uroskoiraa. No tuli uros bokseri. Ei vaan voinu minkään. :D

   Mutta on toi niin suloinen pieni. Mustin vaan on tultava kotiin. Niin ja Mustihan valkkasi myös ton Musti nimenkin itselleen. Musti vaan totes, jotta Musti tulee kotiin, niin eihän siinä voinut kuin todeta, jotta tule vaan. <3

   Poista