perjantai 21. helmikuuta 2014

Frisbeetä ja pantoja

No kun tässä nyt kevättä odotellaan, niin lähdettiin sitten heittelemään frisbeetä.

Kodahan tykkää ihan valtavasti frisbeen heitosta. Näkee oikein miten se juoksee tähtää ja hyppää ja nappaa frisbeen ilmasta kiinni. Sen koko olemus on tyytyväinen, ku se saa sen ilmasta kiinni. Joskus kun tulee huti tai huono heitto, niin kiivaasti se tuo sen takaisin ja törkkii, jotta heitä nyt kunnollinen! Sitten kun se taas saa sen kiinni ilmasta, ni suattaapa tuo jäädä sitä tyytyväisenä pureksimaankin tai kantelee häntä tötteröllä. :D

Heitä nyt!

Jiihaa ja koppi!

Sit onkin hyvä pureksia saavutuksiaan. ;)

En mä tätä riko, muutama aukko vaan, ni lentää paremmin.

Koda on muuten myös saanut uuden pannan. Voi vitsi se on nätti. Menee lenkit ihan huomaamatta, ku kokoajan joutuu ihastelee tota pantaa. Se on niin nätti ja sopii Kodalle niin hyvin. Kerranki hyvä ostos.

Frisbee saa taas kyytiä.
 Jostain syystä Kodasta on mukava lusauttaa toi frisbee myttyyn kaksinkerroin ja jäystää. No koirallehan se on ostettu, mut oishan se kiva, et se ees hetken kestäis.

Niin on nätti panta ja koira.

Koda, pallo ja nätti panta. :D

Kyllä mä taas tänään mietin, et kyllä mulla vaan on niin ihana toi Kodatsu. Sen kanssa elämä on niin mukavaa ja helppoa, kun sillä on tilannetajua ja se tykkää tehä asioita.

Saas nähä mitä elämä on sitten kun se pieni riiviö meille saapuu. Kiva joo, että Koda saa kaverin, mutta näinköhän me enää sitten nautitaan hiljaisista päivistä, lumen tipumisesta taivaalta hiljallee.. no tokkiinsa. Mä jo nään miten Kodatsu ja pieni juoksee ja ne nauttii toistensa seurasta. Sitä mä odotan. Ihania yhteisiä lenkkejä ja harraastuksia, kuten toi vedätys. :) Ja sit ne ei voi sietää toisiaan... nooh, aika näyttää.

Nyt on kuitenkin ihanaa, kun on jotain mitä odottaa ja hyvään aikaan tulee, kun sit pääsevät kesällä paahtamaan ja nauttimaan ulkoilmasta niinku minäkin. (Helkkarin käärmeet ja itikat ja ampiaiset). :D

Malttia kaikille, kyllä se kesä vielä tulee ja monet muut hyvät asiat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti