sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Hallikausi on avattu!

Paluu rutiineihin ja arkeen.

Sehän tarkoittaa myös sitä, että hallikausikin alkaa!

Ja se taas tarkoittaa sitä, et meillä alkaa taas Kodan kanssa armoton hupailu eli agiliito.

Rehellisyyden nimissä on myönnettävä, etten edelleenkään tajua tuota lajia (se ei ole niin helppoa miltä se näyttää ;) ), mutta kovasti yritän opiskella ohjaamista, sen mitä naurultani kykenen.

Pääasia meillä kuitenkin on se, että on hauskaa, niin Kodalla kuin minullakin ja meillähän on! :D

Koda pikku pupunen loikkii
Hienosti Koda osasi mennä tuollaiset tiukat mutkaesteet, joista osa oli todella lähekkäin ja vinossa ja vaikka mitä. Se niin nauttii, kun pääsee spurttailemaan.

Koda yli esteiden
Välillä hypätään sitten oikein kunnon ilmavaralla
Putki, tuo yksi suosikki esteistä.
Kodan mielestä parhaimpia esteitä agilityssa on A-este ja putki. Tosin nyt on ruvennut puomikin saamaan vähän turhaa huomiota ja Koda rallattelee sitäkin pitkin vähän liiankin mielellään. :)

Nyt ensimmäisellä kerralla opetettiin myös pussiputkea ja parikertaa kun pallo oli siitä läpi heitetty, niin johan Koda meni sitä jo itsekseen pallon kanssa. Tais olla aika kivaa sekin.

Se on niin käsittämätöntä, miten Koda voikin niin tykätä kaikesta tekemisestä ja miten nopeasti se oppii asioita. Nyt tarttis vielä kepit opettaa, niin voitais jotain hyppyradan poikasta kokeilla ens keväänä. :D Hetkinen, keinu tietysti kans, ni sit päästäänkin jo ihan normiradallekin humppaamaan.

Ei meistä ehkä tähtiä tule, mutta aivan taatusti tulemme pitämään hauskaa! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti