lauantai 26. toukokuuta 2012

Paratiisi

Mitä tapahtuu kun kolme harvoin toisiaan näkevää aikuista koiraa laitetaan yhteen?

Kyseessä on kolme "super"sankaria, joista moni on kuullut, mutta kukaan ei ole koskaan tavannut. Tarinat kertovat uskomattomia juttuja näistä elävistä legendoista.

Okei, kyseiseen tapahtumaan oli hankittu iso aidattu piha-alue ja kaunis kesäpäivä. Valvojia oli tasan yksi..

Koda the Krokodile Dundie
Ensimmäinen koira: Koda, narttu saksanpaimenkoira. Toisaalta tunnetaan lempinimeltä Krokotiili Dundie, koska rakastaa vettä ja siinä lutraamista ja syöksyy pahaa aavistamattoman uhrin niskaan kiinni silmänräpäystäkin nopeammin, pitäen otteensa kovassakin höykytyksessä. Kukaan ei ole vielä selvinnyt siitä käsittelystä.

Remo the Bätmän
Toinen koira: Remo, uros belgianpaimenkoira grotsku. Toisaalta tunnetaan lempinimeltä Bätmän, koska yön pimeydessä kukaan ei pysty sanomaan missä hän liikkuu. Mustan viittansa turvin Bätmän hyppelehtii pahaa aavistamattoman uhrinsa ympärillä, eikä uhri tiedä mistä tuo tumma hahmo alkaa tai mihin se loppuu. Sitkeys, nopeus ja periksi antamattomuus kuvaa tätä arjensankaria parhaiten.

Terttu the Sporttikinkku
Kolmas koira: Terttu, lempinimeltään Teppo, länsigöötanmaanpystykorva (=jöötti) taitava naamioitumaan hamstereiden sekaan. ;) Sporttikinkku näyttää pienellä ja vaarattomalle maatessaan laiskana auringossa, mutta tosiasiassa hänellä on kokoajan ympäristö "kiikarissa". Vihollisen on liki mahdotonta lähestyä Sporttikinkkua ilman kiinni jäämisen riskiä. Sporttikinkku huomaa kaiken ja käy armottomasti koko kita auki kimppuun liki valonnopeudella.

Nämä sankarikoirat oli siis tarkoituksena jälleen saattaa yhteen. Jokainen on omalla sarallaan kunnostautunut viimeaikoina. Viime tapaamisesta onkin jo miltein vuosi aikaa.

No vastauksena kysymykseen, siitähän tulee paratiisi! Ja niin siitä tulikin.

Kamera ei pysynyt valonnopeudella liikkuvien supersankareiden mukana.
Bätmän varasti tennispallon ja Krokotiili Dundie syöksyi perään Sporttikinkun kannustaessa tasaisesti kumpaakin. :)

Kolme kaverusta sai viilettää sydämensä kyllyydestä ilman nipottavia aikuisia. Ja koska pitkään aikaan ei oltu nähty, niin vauhtia ja leikkejä riitti. :)


Kieli pitkällä piti juosta kokoajan.

Krokotiili Dundie ja Sporttikinkku
Koda the Krokotiili Dundie yritti näyttää uusimpia ja vaikuttavimpia kierre iskujaan. Sporttikinkkuun tuommoiset joutavanpäiväiset uudet temput eivät tehneet vaikutusta.Sporttikinkku onkin näistä kolmesta supersankarista vanhin. Bätmän sen sijaan oli heti intoa täynnä kokeilemassa kaikkia uusia juttuja ja mielellään vielä kovassa vauhdissa ja yllättävissä tilanteissa. Sporttikinkkukin innostui silloin huutamaan ohjeita ja ehdotuksia näille kahdelle vauhdista. :)

Hetken hengähdystauko

Kielikeskellä suuta Krokotiili Dundie yrittää hyökätä Bätmänin kimppuun.

Sporttikinkku on kyllä mestarillinen naamioituja. Ympäristö tai henkilö, mikään ei ole mahdotonta tälle pienelle taiturille. Vai miten helposti huomaisit sen tästä pihatieltä? Tai huomaisit, ettet juttelekaan Bätmänin kanssa?
Sporttikinkku on taitava naamioitumaan ympäristöönsä.
Sporttikinkku? Bätmän? Sporttikinkku?
Koda the Krokotiili Dundie
Valitettavasti kamera tai minä emme pysyneet näiden supersankareiden perässä. Siksi kaikki kuvat on niistä hetken kestävistä hengähdyshetkistä.

Mutta kaikilla oli kivaa ja nämä arjen supersankarit lupasivat pyhästi tavata uudestaan vähän lyhyemmillä aikaväleillä. Senhän jo tietää mitä siitä seuraa. :)

Oikein hyvää kesää kaikille.


2 kommenttia:

  1. Vähänkö siellä on ollut kolmikolla hauskaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Ja itsekin nautti kun sai katsoa toisten vipeltelyä. :)

      Poista