maanantai 29. marraskuuta 2010

Varjelusta ja tottista

Tiedättekö sen tunteen, kun joku selittää asiat yksinkertaisesti ja helposti. Näyttää vielä miten joku asia tehdään ja se näyttää tosi helpolta. Luulet pystyväsi samaan, mutta huomaatkin omistavasi kaksi vasentakättä ja unohdat mitä piti tehdä ja miksi. Yrität kuivaharjoittelun ja mielikuvien avulla sitten treenata tätä ihan yksinkertaista asiaa, jotta se edes joskus sujuisi. No me pääsimme nyt aloittamaan Kodan kanssa puru treenejä. Koda tykkäs kyllä.


Koda saalisti ihan kivasti.

Minä sen sijaan harjoittelin itsekseni mielikuvilla, että miten menen alle ja päästän koiran liinasta jne. Koska kannattaa sanoa koiralle irti ja tulipa todettua, että tottista varmaan tarttis ruveta tekemään.


Sen kädenkään ei tarttis kurkussa olla, mut hei.. sitä oppii tai sit ei.

No siitä sitten lähdin ajamaan hallille tekemään tottista. Kyllä se taas palautti maan pinnalle. Siis miten ihminen voi omistaa kaksi vasentakättä??!

Sitä kun yrittää opetella uutta tapaa tehdä tottista, että voisi ehkä teoreettisella tasolla saada sen 100p, niin miten sen uuden tavan omaksuminen voikin olla niin vaikeaa? Huoh.

No nyt on tehty viikkotreenisuunnitelma.
Aamulla, päivällä ja illalla ruvetaan opettelemaan vähän tekniikkaa ja käydään välissä vaan leikkimässä kentällä tai hallissa. Ehkä se tästä.


Koda odottelee rauhassa hallinlaidalla vuoroaan. Sillä on kyllä niin omintakeinen tyyli maata takajalkojensa päällä. :)

Onneksi Koda osaa olla hiljaa ja on tottunut jo pienestä pennusta asti odottelemaan vuorooan hallissa. Muuten se olisi pitänyt säilöä kylmään autoon.

Tässäpä näitä kuulumisia, eikun treenaamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti