perjantai 2. huhtikuuta 2010

Kevät tulee kolis.. eiku kohisten

Myöhästyneen aprillipäivän kunniaksi. Kodalla on noussut korvat pystyyn!


Aprillia, syö silliä ja juo kuravettä päälle. :D Oikeasti ne ovat edelleen kuin collieilla. Pään kallistuskulmaa kameran avulla vain vaihdettiin. ;)

Mitäs meille kuuluu? Oikein hyvää. Aprillipäivänä mietin, että missähän se jekku piilee? Ei elämä voi olla näin helppoa pentukoiran kanssa. No toisaalta, onhan se saksanpaimenkoira. :D Ja ennenkaikkea, Koda on varmasti saanut hyvän alun kasvattajallaan.

No se siitä. Huomaa, että kevät todellakin tulee kohisten (kolisten). Koda raahailee ämpäreitä olohuoneeseen ja pyörittelee sekä puree niitä ja lopuksi sukeltaa sinne ämpäriin. Tai se raahaa pahvilaatikkoa ympäri kämppää ja hepuloi hypäten sinne sisälle ja pois. Ehkä se luulee olevansa pieni kissa. Aika paljon se järjestelee kantamalla tavaroita toiseen paikkaan, mutta eikös tytöt muutenkin vaihtele talon huonekalujen paikkaa? Ilmiselvästi sisustajan ainesta. Ruma verhokin revittiin pois ikkunasta. Johan on aikakin vaihtaa pirteämmät kevätverhot.

Mä kun olen itse vielä talviajassa, niin päättipä Koda sitten vähän avittaa mua. Tänään todettuaan, että ulkona on märkää ja paljon vettä, kaivoi se vaatehuoneestani saappaat esille. Fiksu likka tuo äitin muru. :)

Rico sitä vastoin on ominut Kodan pedin kokonaan itselleen. Ostin biltemasta halvalla pari petiä. Toisen patjan tyyppisen ja toisen kissallekeräpeti tyyppisen, kun ajattelin, että siihen olisi Kodan kiva käpertyä. Jep. Nykyään se menee näin. Mä en edes tajua, että miten Rico saa itsensä siihen mahtumaan. Siis näenhän mä, että noin se siihen mahtuu, mutta vaikea se on vaan uskoa. Toisaalta, bokserithan pystyy mihin vaan, kun ne ovat jotain päättäneet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti